30 Kasım 2009 Pazartesi

Yılbaşı Dekor Objeleri

Yılbaşı muhteşem tasarımlar bulunuyor. Bu tasarımların başında yılbaşı sofraları için ve şömine için muhteşem şık tasarımlar var. Bir kaç seçenek sunacağım..
Muhteşem sofralar hazırlayabileceğiniz şık tasarımlar. Arkadaşlarınızla yada ailenizle geçireceğiniz bir akşam ise harikar yaratabileceğiniz bir akşam olması için gerekenler ...
Yılbaşı Dekor Objelerin de hangisi sizin favoriniz bizimle paylaşabilirsiniz.
Minik parıltılı aksesuarlar ile masanıza yada kulanmak istediğiniz mekan için samimi hoş bir ortam yaratabilirsiniz. Bu aksesuarları yılbaşı dışında da farklı bir şekilde dizayn ederek evinizde de dekor objesi olarak kullanırsınız. Bu sayede bir yılda sadece bir gün için hazırlanmamış olursunuz.
Minik ışıltılı , parlak bu kelebekleri sofranızda yer verebilirsiniz. Tane tane olması nedeni ile dilerseniz bu kombinasyonu perdeleriniz ile tamamlayabilirsiniz. Bu tasarımları dilerseniz şomine içinde gerçekleştirebilirsiniz. Çam ağaçınızın yanında yere serpilmiş bir şekildede kombinasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Dileklerinizin yerine gelmesini dileği ile... Mutlu bir yıl diliyorumm..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ev dekoru görüşlerim hakkında sizde yorum yazın.