12 Eylül 2009 Cumartesi

Dekorasyon Tarzınızı Belirleyin !

Dekorasyon tarzında "işte bu tam benlik"yada "kesinlikle bu bana göre değil "dediğiniz bir dekarsyon bulunmaktır.Aslında her insan zevkleriyle dünyaya gelir farkında olmasanız bile herkesin farklı bir dekarasyon stili  bulunur..Sizde sevklerinizi ortaya çıkaran dekarsyon düzenleyebilirsiniz.

Hayattaki deneyimleriniz,sevdikleriniz,sevmedikleriz,gezdiğiniz yerlerden esinlendikleriniz size yeni tasarımları gerçekleştirmenizi sağlayacaktır. Dekorasyon için gerekli herşey sizde ...İçinizdeki stlisti ortaya çıkarmalısınız. Hayatınızı koyaştıracak yada kendiniz mutlu hisettirecek renkler...Eviniz için herşeyi gerçekleştirebilirsiniz.

Koyu renkli aksesuarlar evi olduğundan daha büyük gösterir. Evin dizaynında kullanıcağınız renklere dikkat etmelisiniz.Düzenli gösteren tasarımların yanı sıra sıradışı, etkileyici bir evde dizayn edebilirsiniz.Ya siz nasıl bir ev isterdiniz?

Bir restauranta ilk giriş yaptığınızda ortamın renginin,dengenin sizde ne gibi hissler yarattığını anımsayın.Güzellik detaylarda saklıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ev dekoru görüşlerim hakkında sizde yorum yazın.