18 Aralık 2010 Cumartesi

Modern Yatak Odası Modelleri

Günün yorgunluğunu evinizin en rahat ve en huzur dolası olan yatak odasında atarsınız. Unutulmamalıdır ki günümüzün yarısını yatağımızda geçiririz. Kimisi daha az kimisi daha fazla :).

Dekorasyonda yaratıcılığı ön planda tutan tasarımcıların en gözde yatak odası takımlarını sizlerin beğenisine sunuyorum. Yatak odası önerileri, yatak odası detayları, yatak odası dekoru, yatak odası dizaynının püf noktalarını ileteceğim.

Renklerin insanlar üzerindeki etkisini uzmanlar açıklamıştır. Açık renklerin insanı rahatlattığı söylenmektedir. Odanızın ebatları hayalinizdeki ile uzlaşmıyor ise kesinlikle bunu sorun olarak görmeyin.


Yatak Odası Dizayn ip uçları:
Odanın olduğundan daha geniş ve huzur verici olabilmesi için duvarlarınızın rengine ve dizayn edeceğiniz aksesuarların renklerine dikkat etmelisiniz. Örneğin; Duvar renginizi beyaz olarak belirlediniz. Mobilya renginizin de ona uyum sağlaması açısından beyaz tercihiniz olmalı.Bu sayede mobilyalar duvarlar ile bütünleşerek görsel olarak alan kaplamamış olacaktır.

 Yatak başı ve yatak bazasının yerden yüksekliğinin fazla olmamasına dikkat edin. Kullanım yönünden yatak bazası birçok eşyayı barındırması nedeni ile tüm evlerde hemen hemen yer almaktadır. Oda ebatınızı göz önünde bulundurmamız gerekirse baza seçiminiz arasında olmasın.bu sayede daha yere yakın bir yatak olacak. 

Modern yatak odası modelleri sizlerle!











3 yorum:

  1. hepsi birbirinden güzel. bayıldım ...

    YanıtlaSil
  2. Hello to every one, the contents present at this web site are in fact awesome for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.


    Feel free to visit my page ... learn more about it
    my page > I recommend you read this

    YanıtlaSil

Ev dekoru görüşlerim hakkında sizde yorum yazın.