22 Ağustos 2010 Pazar

Dekoratif Yatak Örtüleri - Nevresim Takımları

Yatak odasının olmassa olmazı yatak örtüsü.

Aslında birçok insanın rengi ve deseni ile kişiliğini yansıttığına inandığım yerlerden biri.

 Her kişi farklı bir bakış acısı doğurur bakışının karşıya yansıttığını iletelim. İşte gizli dünyamız yatak odamız! Mahremiyetin simgesi ve güzel rüyaların başlangıç noktası...

Farklı bir ürün arayışını yerine sizlere her an ihtiyaç duyacağımız ve bu ihtiyacımızın gideriliminde de ne kadar şık bir mekan hazırlayabileceğimizin göstergesi dekoratif yatak örtüleri..

Bazı kişikler yatak odasını huzur mekanı haline getirir buda odada huzurun yanı sıra sadeliği ile ön plana çıkar.Bu odanın tasarımında nevresim takımımın cift renkten oluşması ve renk tonlarının yumuşak renkte olması gerekir. Peki yalnızca sade bir nevresim takımı mı? şart .

Tabi ki değil geometrik şekiller içerisinde de şık ve huzurlu bir ortam söz konusu olabilir. Mesela resimde bulunan çiçek desenleri yata örtüsüne muhteşem görünmekte...



Sıcak ve samimi bir ortam isteyenler için iç gıcıklayıcı tonların tercihi yapılmalı.

 Bu tonlar siyah ve kırmızının bütünleşmesi gerekir.

Siyah renginden hoşlanmıyor iseniz ve size sadistliği anımsatıyor ise size tavsiyem kırmızı ağırlıklı olmasına dikkat etmelisiniz.

 Bu sayede siyahın odadaki baskınlığı azalır. Bu sayede istenilen görünüm sağlanmış olur.

Resimlerimde birçok markaya yer verdim.

Genelde bayanların tercihidir çiçekli böcekli yatak örtüleri :) en son resimdeki yatak örtüsü günlük kullanım için ideal bir görünümü ise sıcak samimi bir ortam için ideal tonlarda pembenin yabandaki etkisinide göz önüne alırsak eşiniz yada sevdiginiz için hoş bir ortam.

Genç bayanların sıkça tercihi pembe...


 Benim zevkime göre sizlere önerilerde ve görseller sunmaktayım sizlerinde bana yorumlarınızı ileterek düşüncelerinizi paylaşmanızı isterim.

2 yorum:

  1. merhabalar, yatak örtülerinin bulunduğu bu sayfanızda en üstte zeminde siyah üstüne taş işlemeli yatak örtüsünün markasını ya da o ürüne nerden ulaşacağımı bildirmenizi istiyorum. Site ve içeriği çok güzel ilgililere teşekkürler..

    YanıtlaSil
  2. özdilek 2010 tasarımlarından şuan bulabilirmisiniz bilemiyorum.

    YanıtlaSil

Ev dekoru görüşlerim hakkında sizde yorum yazın.