10 Aralık 2009 Perşembe

Dekoratif Avizeler - Dekoratif Lambalar


Birbirinden şık ve farklı tasarımlar. Cıvıl cıvıl bir ortam için tasarlanmış ve evinizin tonlarına uygun bir avize seçimi ile muhteşem bir kombinasyon sağlayabilirsiniz. Dekoratif avizeler her ortam için uygun tasarımlar mevcut. İkinci resimdeki dekoratif avize şık ve spor bir havaya bürünmüş bu sayede salonunuzun yanı sıra dinlenme odanız içinde düşünebilirsiniz. Spor veya klasik bir mekan için muhteşem tasarumlar.



Dekoratif Lambalar


Salonunuzda yada şık bir genç odası için ışıl ışıl ve renk renk bu dekoratif lamba ile evinizin dekorunda harikalar yaratabilirsiniz. Dekorasyonun ışıkla bütünleşerek olağan üstü bir görünüm sağlayabilirsiniz.

Hem görünüşü hemde işime yarasın diyenler için. Kullanışı ve harika görünümü ile şık bir tasarıma sahip olabilirsiniz. Bir askılıktan beklenin aksine evinizi ışıl ışıl bir ortam yaratmak isteyenler için. em dekoratif hemde kullanışlı olan bu tasarım duvar lambası yada askılık yada her ikisi olarak duvarınızda yer alabilir.Üç renk seçeneği mevcut olan bu tasarım Daniele Trebbie aittir. Renk  seçenekleri siyah, beyaz, kırmızı...Dekoratif lambanın üst bölümüne dilerseniz dekoratif sticker yada dekoratif aynalar ile de kombinasyon sağlayabilirsiniz. Dilerseniz yanlızca bu dekoratif duvar lambalarını sade olarakta düzenleyebilirsiniz.Dekoratif lambalar ile evinizde sizde şen ve şık ortam sağlayabilirsiniz. Sizin tasarımınız hangisi?

1 yorum:

  1. avizeler evlerin vazgeçilmez özelliğidir.evleri şık gösteren avizedir

    saygılarımla
    gözde avize

    YanıtlaSil

Ev dekoru görüşlerim hakkında sizde yorum yazın.