18 Aralık 2010 Cumartesi

Modern Yatak Odası Modelleri

Günün yorgunluğunu evinizin en rahat ve en huzur dolası olan yatak odasında atarsınız. Unutulmamalıdır ki günümüzün yarısını yatağımızda geçiririz. Kimisi daha az kimisi daha fazla :).

Dekorasyonda yaratıcılığı ön planda tutan tasarımcıların en gözde yatak odası takımlarını sizlerin beğenisine sunuyorum. Yatak odası önerileri, yatak odası detayları, yatak odası dekoru, yatak odası dizaynının püf noktalarını ileteceğim.

Renklerin insanlar üzerindeki etkisini uzmanlar açıklamıştır. Açık renklerin insanı rahatlattığı söylenmektedir. Odanızın ebatları hayalinizdeki ile uzlaşmıyor ise kesinlikle bunu sorun olarak görmeyin.

Abajur Modelleri

Farklı dizaynların bir arada sunulduğu farklı bir abajur modeli göreceksiniz.
Sıra dışı sayılabilecekler çünkü kullanımın yanı sıra farklı işlevleri de bulunuyor bu abajurların. Hatta kumbara abajur diye de tabir edebiliriz.

Evinizin dekorunu yenileyerek daha farklı bir ortam yapabilirsiniz. Kişiliğinizin (iç dünyanızın) yansıtmaya ne dersiniz? Kışkırtıcı bir o kadar yaratıcı olun. Her şey size özel olabilir bu abajurlar da öyle. Kendi abajurunuzu tasarlayabilirsiniz. Dilerseniz siz de bir abajur tasarlayabilirsiniz. Kendinizi rahat bırakın artık.

İster salonunuz için ister yatak odası ya da çocuk odası her yere uygun bir abajur modeli mevcuttur.

15 Aralık 2010 Çarşamba

Dekor Aynaları

Dekorasyonda son gündem, Dekor aynaları...
Yapı marketlerinde kolaylıkla bulabileceğiniz dekoratif aynalar.Özel tasarımların da yapılması mümkün isteğe göre kesilme işlemi yapılır. İstenilen ebatta ve modelde .
İster salonunuzu , yatak odanıza, çocuğunuzun odasına ve isterseniz iş yerinizin sıkıcı ortamınını yumuşatmak amacı ile yeniden tasarlayabilirsiniz.
Evinizi siz tasarlamaya ne dersiniz?

Dekoratif Halı Modelleri

Dekoratif halı modellerini sizlerin beğenisine sunuyorum.
Farklı tasarımlardan oluşan bu mühiş halılar sizde çok beğeniceksiniz.