10 Aralık 2009 Perşembe

Dekoratif Avizeler - Dekoratif Lambalar


Birbirinden şık ve farklı tasarımlar. Cıvıl cıvıl bir ortam için tasarlanmış ve evinizin tonlarına uygun bir avize seçimi ile muhteşem bir kombinasyon sağlayabilirsiniz. Dekoratif avizeler her ortam için uygun tasarımlar mevcut. İkinci resimdeki dekoratif avize şık ve spor bir havaya bürünmüş bu sayede salonunuzun yanı sıra dinlenme odanız içinde düşünebilirsiniz. Spor veya klasik bir mekan için muhteşem tasarumlar.



Dekoratif Lambalar


Salonunuzda yada şık bir genç odası için ışıl ışıl ve renk renk bu dekoratif lamba ile evinizin dekorunda harikalar yaratabilirsiniz. Dekorasyonun ışıkla bütünleşerek olağan üstü bir görünüm sağlayabilirsiniz.

4 Aralık 2009 Cuma

Kapı Süslemeleri

Yılbaşı için heycan ramakta .... Her yıl olduğu gibi muhteşem hediyelere ve şık tasarımlar söz konusu. Tasarımlar için bir kaç fikrim var bunuda sizinle paylaşmak istedim.

Eviniz kendiniz yapabileceğiniz şık tasarımlar söz konusu.
Evinizde kullanılmayan tüylerinizden yada beyaz bir tül ile de temin edebileceğiniz şık bir tasarım olucak.

Buruşturulmuş bir şekilde , kasa zemin üzerine tutkal ile yapıştırmalısınız. Yuvarlak bir kasaya tek tek buruşturarak yerleştiriniz. Sonrasında evinizin dekoruna ve tasarımına en uygun bir renk olarak boyama işlemini tasarlayabilirsiniz. Resimde mavi ve yeşil tonlarında Kapı süslemesi tasarımı gerçekleştirmişler.

Resimli anlatımgerçekleştireceğimiz bu kapı süsünde ise gayet şık ve kolay bir tasarım gerçekleştireceğiz. Kapı süsü malzemelerinin temin edilmeside gayet kolay olucak. Evimizde her zaman bulunan malzemler ile gerçekleştireceğiz bu kapı süslemesini. Malzemelerimiz; yuvarlak 2 adet  karton, kurdela yada yün ip ve dergi yaprakları, boyama işlemi için püskürtmeli bir boya. Öncelikle dergimizdeki yaprakları kopartarak kapı süsüne başlıyoruz.. Koparılan yaprakları resimde görüldüğü üzere ince bir şekilde sarınız. Sarılan yaprakları yuvarlak karton zemine yapıştınız. Bu şekilde yapıştırılan dergi yapraklarının alt zemini tamamiyle kapatacak şekilde gerçekleşmesi gerekir. Yapıştırma işlemi bittiginde ip yada kurdela yardımı ile orta bölümdeki yuvarlak kısmını yapmalıyız.